AgriDron Kft.

Az AgriDron Kft. 2013-as megalakulása óta „A jövő mezőgazdaságáért” dolgozik. Precíziós, helyspecifikus gazdálkodáshoz kapcsolódó szolgáltatásokat, talajvédelmi terv készítését és drón technológián alapuló modern adatgyűjtő és elemző rendszereket nyújtanak partnereik számára. 
agri-dron.png
agro-bio.png

AGRO.bio Hungary Kft.

Küldetésünk a termőföld mindannyian a termőföldből élünk...

Az AGRO.bio Hungary Kft-t 20 éve alapítottuk abból célból, hogy jövőorientált mikrobiológiai termékek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával szolgáljuk a növénytermesztőket és a kertészeket.

Társaságunk fő célja, hogy speciális szakismereteink, versenyképes technológiáink, szakértő kollégáink segítségével a mezőgazdaság alapvető termelőeszközét, a termőföld termékenységét megőrizzük és javítsuk, ezzel hozzájáruljunk a környezetkímélő módon jövedelmező gazdálkodáshoz.

Bugaci Aranykalász Zrt.

A Bugaci Aranykalász Zrt. több évtizedes mezőgazdálkodói tapasztalattal rendelkezik. AKREA márkanéven a vetéstechnika legmodernebb technológiáját képviseli az adat alapú rendszerek működésében, amelyek a gazdálkodók számára lehetővé teszik a hatékonyabb és fenntarthatóbb szántóföldi növénytermesztést.
akrea.png
erste.png

Erste Bank Zrt.

Az osztrák Erste Bank több mint 200 éves működése alatt a térség hét országának meghatározó pénzintézeté vált. Stabil, független, szakértő bank, amely az agrárium finanszírozásában - megbízhatósága, rugalmassága, és szakmaisága által – a legnagyobb közé tartozik. Az agrárfinanszírozás ma messze több, mint hitelezés. Stratégiai partnerség, amelyben ügyfeleink és kollégáink egyaránt támaszkodhatnak saját agrárszakmai műhelyünkre, az Erste Agrár Kompetencia Központra.

Glia Kutatás-Fejlesztési Innovációs Kft.

A Glia Kft. a 2010-es évektől fokozatosan a kutatás-fejlesztés irányába fordult, mely területen számos jelentős projekt megvalósítása fűződik a nevéhez. A cég jelenleg a mezőgazdaság és agrárinformatika területén végzett szerteágazó kutatásokra fókuszál, amelyek a talajnedvesség méréséhez, valamint az öntözőrendszerekhez kapcsolódó adatkommunikáció mellett különböző innovatív technológiákkal a mezőgazdasági termelés hozam növelését és fenntarthatóságát hivatottak szolgálni.
gila.png
groupama.png

Groupama Biztosító Zrt.

A Groupama Biztosító közel 1,3 millió ügyfelével, teljes körű biztosítási kínálatával a hazai biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője. Több évtizedes tapasztalata révén széleskörű, személyreszabott szolgáltatásokat kínál a mezőgazdasági termelést végző gazdálkodók számára is a növénytermesztésben, az állattenyésztésben, a kertészetekben, illetve azok létesítményeiben, berendezéseiben, eszközeiben a leggyakrabban előforduló elemi és felelősségi károkkal szemben.

HUMINISZ Kft.

A Huminisz Kft. teljes egészében magyar tulajdonú, szakmai alapon szerveződött cég, amely azzal a céllal jött létre, hogy természetes alapú és környezetbarát, ugyanakkor hatékony, és a termelők számára jövedelmező növénykondicionálókat (KONDISOL termékcsalád, K2) és lombtrágyákat (SOLVITIS) állítson elő. 16 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a levélen keresztül történő hatékony fulvo-, humin- és már aminosavas növénytáplálás terén.
huminisz.png
hungrana.png

Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft.

A Hungrana Kft. hazánk és Európa egyik legjelentősebb kukoricafeldolgozó vállalataként több mint 100 éve meghatározó szereplője a magyarországi élelmiszeriparnak. Magyar kukoricából világszínvonalú termékeket, cukor- és keményítőféleségeket, alkohol- és takarmány alapanyagokat gyárt hazai és nemzetközi piacokra. Évi közel 1,2 millió kukorica felhasználásával biztosít stabil piacot az itthon megtermelt tengerinek.

OTP Bank Nyrt.

Az OTP Agrárágazati Igazgatóság 2011-ben jött létre. Az elmúlt évek fejlesztései, eredményei igazolták, hogy érdemes volt az ágazat szereplőit szektorspecifikus ajánlatokkal megkeresni. A hitel- és betétállomány, az ügyfélszám terén is jelentős előrelépést ért el az Igazgatóság. A jelentősebb agrárfinanszírozási potenciállal rendelkező külföldi leánybankokban is sorra jönnek létre a magyarországihoz hasonló agrárigazgatóságok, így ügyfeleink komplex pénzügyi termékeket és szolgáltatásokat, akár kedvezményeket is igénybe vehetnek régiós szinten is.
otp-agrar.png